Fun Karts

Bent u op zoek naar een leuk tijdverdrijf aan de kust voor het hele gezin of met vrienden?

Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze zaak. Wij verhuren diverse gocarts, fietsen en elektrische fietsen, voor zowel kinderen als volwassenen. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Aangezien wij niet centraal op de zeedijk gelegen zijn, biedt onze locatie veel mogelijkheden voor een ritje met de fiets of gocart. Voor onze zaak is het immers een stuk rustiger en bovendien kunt u van bij ons gemakkelijk naar Westende rijden en terug, of opteren voor een tochtje richting het casino (centraal gelegen op de dijk). Daarenboven vindt u bij ons ook informatie over verschillende fietsroutes.

Verblijft u enkele weken aan de kust en zou u in die periode graag over een fiets beschikken? Onze fietsen kunnen ook voor een langere termijn gehuurd worden.

Wij zijn geopend vanaf de paasvakantie tot half oktober. In het najaar en het voorjaar zijn wij enkel open in het weekend en tijdens vakantieperiodes, uiteraard wanneer het weer het toelaat.Bekijk hier onze prijslijst: (Klik op de afbeelding om ze te vergroten)

Prijslijst mei 2017Termijnverhuur mei 2017

 

Een kleine impressie van ons aanbod: