Halloween in Middelkerke

Tijdens de Halloweenperiode organiseren wij, in samenwerking met en voor een aantal Middelkerkse partners, een aantal leuke evenementen. Kom zeker eens langs en laat je inspireren.

Halloween op de zeedijk van Middelkerke 2017

Affiche meet en greets Halloween Middelkerke 2017Tijdens de Herfstvakantie vieren de Middelkerkse zeedijkhandelaars HALLOWEEN. Kom samen met hen mee griezelen en spoken want misschien kom je wel één van onze griezelfiguren tegen. Van 28 tem 31 oktober 2017 organiseren wij, in samenwerking met de Dijkraad van Middelkerke, 44 (!) meet en greets met angstaanjagende, maar toch lieve griezelfiguren.

Zin om samen met deze figuren op de foto te gaan, bekijk dan op deze pagina waar en wanneer je welke figuur kunt ontmoeten. Ahja, voor we het vergeten te vertellen. Als je flink genoeg bent heeft onze griezelfiguur misschien wel nog een lekker geschenkje voor jullie. 

Haal dus maar je engste glimlach boven en geniet!

  • Programma:

    Planning meet en greets zaterdag 28-10-2017Planning meet en greets zondag 29-10-2017Planning meet en greets maandag 30-10-2017Planning meet en greets dinsdag 31-10-2017

 

  • Foto's:

    Op zoek naar die leuke foto die onze fotografen genomen hebben van jou of je kleine spruit met de griezelfiguren? Of gewoon benieuwd naar wat er te beleven viel? Klik dan op deze link en ga naar de fotopagina.

Halloween in De Kegel X-treme

Affiche Halloween in het Dinopark 2017Tijdens de ganse herfstvakantie staat onze parkranger klaar om jullie te ontvangen in het Dinopark van De Kegel X-treme. Ga samen met onze parkranger op tocht doorheen het park, leer over de dinosaurussen of knutsel samen leuke halloweendecoraties.

Op dinsdag 31 oktober 2017 opent het Dinopark zijn deuren zelfs tot 22u. Kom langs en geniet van een prachtige 'griezel' lampionnentocht doorheen het park. Maar pas op, want wie weet welke griezels en gevaren er op de loer liggen in de duisternis. Als dat maar goed afloopt.