Waarvoor kan u bij The BOX! Publishing & Marketing ( voorheen Presents!) terecht? Naast een origineel en creatief jong marketing en reclamebureau biedt The BOX! Publishing & Marketing nog tal van extra's aan. Dit zowel voor particulieren als professionals. Zie hieronder voor een beknopt overzicht van onze activiteiten. Voor meer info of prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.

Met The BOX! Publishing & Marketing willen we een ruim publiek aanspreken. Alles aanbieden op vraag en maat van de klant. Wij bieden verschillende zaken standaard aan, maar staan ook open voor suggesties en vragen die nog niet in ons assortiment aanwezig zijn. Wij staan voor alles open en niets is onmogelijk. Hieronder vind je een niet limitatieve opsomming van ons aanbod met Presents!. Willen jullie iets anders of hebben jullie een ‘wild’ idee, neem dan gerust contact op met ons via [email protected]

1. Bedrukken van allerhande materialen via transferdruk

The BOX! Publishing & Marketing is in de mogelijkheid om zo goed als alles wat je maar bedenken kan te bedrukken via transferdruk. Hiervoor werken wij met een OKI White Transferprinter. Dit toestel is in staat om o.a. onderstaande, niet limitatieve, lijst te gaan bedrukken in full colour:

 • Textiel: T-shirts, truien, keukenschorten, petten, bandana’s, vlaggen
 • Aardewerk: tassen, kommetjes
 • Glas: spiegels, drinkglazen; fotokaders
 • Keramiek: Borden
 • Hout
 • Plastiek: curverboxen
 • Metaal: USB-sticks, tuinmaterialen

Het bedrukken van deze items is relatief eenvoudig en dus ook sneller leverbaar.

2. Graveren via lasergravures

Nog een mogelijkheid via The BOX! Publishing & Marketing is het aanbrengen van lasergravures. Lasergravures zijn steeds in 1 kleur en kunnen aangebracht worden op alle 3D-producten zoals in onderstaande, niet limitatieve, lijst:

 • Hout
 • Glas
 • Aluminium
 • Metaal
 • Bepaalde plastieksoorten
 • Electrotoestellen

Hiervoor wordt er een computergestuurde lasergraveermachine, die zeer gedetailleerd te werk kan gaan gebruikt waardoor de meest complexe tekening nog steeds een prachtresultaat zal geven na graveren.

3. Gadgets op maat via 3D Prints

Door het gebruik van 3D-printers is The BOX! Publishing & Marketing ook in staat om nog niet bestaande items te gaan creëren en te printen. Dit opent een heel nieuwe markt naar maatwerk toe. Heeft u nood aan 1 item van iets of aan 100 stuks? The BOX! Publishing & Marketing print het gevraagde aantal op maat. Onze grafische afdeling kan eventueel ook voor het opmaken van de ontwerpen zorgen.

4. Cadeaus op maat

Iedereen heeft graag een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, huwelijk, afstuderen, … maar niet iedereen is even creatief in het geven van geschenken. En net daar heeft The BOX! Publishing & Marketing een oplossing op gevonden. De klant komt met een budget en een omschrijving van de persoon die een cadeautje verdient en wij gaan op zoek naar een cadeau op maat. Met behulp van onze andere activiteiten kunnen we deze cadeautjes eventueel personaliseren of volledig zelf ontwerpen en printen.

5. Geschenkpakketten

The BOX! Publishing & Marketing zal op vraag van de professionele klant een aantal gepersonaliseerde geschenkpakketten samenstellen die dan als relatiegeschenk kunnen uitgedeeld worden. Hierbij vertrekken we altijd vanuit de filosofie van de klant en het op voorhand afgesproken budget. Alles is mogelijk!