Wat is The BOX! ?

The BOX! is een jong en dynamisch bedrijf dat zijn diensten aanbiedt op een unieke en amusante manier. Hiervoor kunnen wij rekenen op de deskundige kennis, knowhow en op het eerste zicht onmogelijke dromen van onze medewerkers. De gekste gedachten of de meest bizarre hersenspinsels krijgen bij ons kleur en vorm. Niets is onmogelijk zolang je er maar in gelooft en er naartoe werkt. En dat, dat is nu net de kracht van The BOX! Want wij 'creëren uw creatieve wensen'!

The BOX! is een verzamelnaam voor alle mogelijke economisch-artistieke projecten en diensten die wij willen aanbieden aan de buitenwereld en aan onze klanten. The BOX! staat voor vernieuwing en kwaliteit. Onze baseline is niet voor niets “Where out of the box thinking is the standard”. De opzet van het geheel is simpel: iedereen die met een artistiek ei zit, maar niet weet hoe het uit te broeden, kan bij ons terecht. Door de kruisbestuiving van onze diverse diensten, en onze 360° aanpak, gaan wij er prat op dat wij samen met u het gewenste eindresultaat zullen afleveren.

Om u de garantie te geven dat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe trends en dat we ook kunnen rekenen op jarenlange ervaring hebben wij een uniek werkingsnetwerk uitgewerkt bestaande uit freelancers. Op dit moment bevat ons netwerk meer dan 50 freelancers uit binnen- en buitenland met specialisaties in diverse socioculturele en economische bedrijfstakken.

Organogram: